Bliv inspireret som David Andersen – Kunstmaler i Danmark – og gør dine lektier til kunstværker!

Hvad skal der til for at male og lave lektier? Inspiration! Lektier kan være en meget kreativ proces, men det er ikke alle der føler sig særligt kreative, og inspirationen flyder ikke så nemt hos alle. Bliv inspireret med en lektiehjælper fra GoTutor!

Når man maler så skaber man et kunstværk, når man skal skrive en danskstil eller et essay i engelsk, så fungerer det på samme måde som når du skal male. Du skal blive inspireret, det kan hjælpe at se på andres arbejde, du skal give dig tid, du skal korrigere dig selv, og til sidst kommer der et produkt ud af det. Men for mange er det første skridt det sværeste – at blive inspireret!

‘Bare skriv noget’, kan folk finde på at sige, men for at skrive noget skal du have en idé om, hvad der skal stå. Du behøver ikke at gøre det alene, men en lektiehjælper fra GoTutor kan du få hjælp til at skrive dine opgave. Vi sender ikke en person ud til at skrive opgaven for dig, men din lektiehjælper kan få dig i gang, og pege dig i den rigtige retning. David Andersen – Kunstmaler i Danmark bliver inspireret af sine omgivelser, så det kunne måske hjælpe dig at gå en tur, og snakke nogle idéer igennem med en anden.

At male noget kræver selvtillid. Når først malingen er på lærredet er det svært at rette, så man skal have en sikker hånd. Det er heldigvis anderledes når du skriver opgaver, det kan i det mindste slettes let igen, men det er alligevel vigtigt at kaste sig ud i det, og skrive med en sikker hånd. Den sikre hånd kan du selv prøve af, men du kan også låne en sikker hånd fra en lektiehjælper fra GoTutor. Du får en sikker hjælpende hånd, så du kan føle dig klar til at prøve skrivningen af.

David Andersen – Kunstmaler i Danmark udfolder sin kreativitet på et lærred, men du kan udfolde din på tastaturet gennem skolearbejde. Hvis du vælger at se din danskstil eller din engelskopgave som en udfoldelse af din egen kreativitet, kan det mærkes i det du skriver – og det kan i den grad imponere din skolelærer, hvis det ikke gør, så er vedkommende visnet indeni! 

Få hjælp til at ændre din indstilling til skolearbejde. En lektiehjælper fra GoTutor kan vise dig, hvordan det der virker som kedeligt skolearbejde, kan give dig muligheden for at udvikle dig selv, og øve dig i at arbejde kreativt. 

Hvis du i forvejen elsker kunst – måske maler eller tegner du selv – så kan du få hjælp til at se kunsten i de fag, der ikke hedder billedkunst. I historiefaget er der meget kunst at finde, og du kan med din lektiehjælper få overblik over historiens tidsperioder gennem din egen forståelse af kunst. I kan for eksempel lave en leg, hvor I skal placere et kunstværk i den rigtige tid, så du kan få en fornemmelse af kunsten som en tidslinje.

Alt dette og mere er muligt, bliv inspireret med en lektiehjælper fra GoTutor!