Uncategorized

Derfor kan kunst give dig en bedre søvn

Har du problemer med at sove? Så kunne det være, at du skulle gribe til kunsten. Kunst kan nemlig i visse tilfælde fungere som hjælp mod søvnproblemer.

… Og hvordan hænger det så sammen? 

Jo, det er der faktisk flere mulige forklaringer på. Først og fremmest så er kunst – ligesom skrift og tale – en udtryksform, som kan hjælpe dig med at udtrykke dine følelser. Dette kan hjælpe dig med at få de bekymringer ryddet af vejen, som måske er skyld i dine søvnproblemer.

Foruden dette så kan kunst fungere som et meditativt redskab… Dette kan hjælpe dig med at reducere stress, som – igen – vil resultere i bedre forudsætninger for den gode søvn.

Kunsten som meditation og kunsten som udtryksform kan altså begge have positiv indvirkning på din søvn. I denne artikel vil jeg forklare dig nærmere omkring, hvordan det hele hænger sammen. 

Inden du læser videre: Overvej om dine søvnproblemer måske kunne skyldes, at du ikke har en ordentlig seng. En dårlig seng er nemlig ofte grunden til, at vi ikke kan slappe ordentligt af, så snart vi smider os på madrassen. Jeg vil ikke komme nærmere ind på dette aspekt af søvn i denne artikel men kan blot fremhæve, at der er meget information at hente om området på hjemmesiden Sengeguruen.dk.

Bedre søvn med kunstens meditative egenskaber

Kunst er gennem århundreder blevet forbundet med det meditative – Ikke bare i Vesten men faktisk på tværs af kulturer. Det er der en meget god grund til. En grund som hænger tæt sammen med dit fokus.

Måske kan du genkende det øgede fokus, du har, når du tegner eller maler? I processen med at skabe kunst, flytter du nemlig dit fokus over på kunstværket. Selve denne styring af dit fokus kan betegnes som en central del af den meditative proces.

… Når du flytter dit fokus over på at skabe kunst, flytter du nemlig samtidig dit fokus væk fra dagligdagens bekymringer. Dette vil kunne hjælpe dig med at sænke stressniveauet – og netop stress er jo én af de helt store syndere, når det kommer til søvnproblemer.

Skyldes dine søvnproblemer stress, kan det således være en god idé at prøve kunst af som en stressreducerende aktivitet. Vær dog opmærksom på at vi ikke kan give nogle garantier for den positive virkning i en bred, generaliserende artikel som denne. Lider du af stress – eller har du mistanke om det – bør du derfor overveje at søge professionel rådgivning. Snak eventuelt med din egen læge omkring dette.

Udtryk dig via kunsten og sov bedre

Vi mennesker har mulighed for at udtrykke os på mange forskellige måder.

De fleste af os tænker nok på skrift og tale, når vi taler om at udtrykke os.. Men også eksempelvis mimik, gestikulation og dans er udtryksformer, som mange af os gør brug af. Og så er der naturligvis lige én udtryksform mere, du måske ikke tænker så meget over: Kunsten.

Kunst er en god måde til at udtrykke vores tanker… Herunder også bekymringer. Og netop bekymringerne er ofte én af de helt store syndere, når vi taler søvnproblemer.

En almindelig årsag til søvnproblemer er nemlig, at vi ligger og grubler i sengen. Denne grublen kan hænge sammen med, at vi ikke har været i stand til på den ene eller anden måde at udtrykke vores bekymringer. Hermed bliver bekymringerne hængende – Og de kan blot blive værre og værre, som dagene går.

Kunst er særlig givtig som udtryksform for dig, som har svært ved at udtrykke dig på de andre gængse måder. Det kunne eksempelvis gælde dig, der er introvert og/eller genert og derfor får problemer, når du skal udtrykke dig i tale.

Ligger du ofte og vender dagligdagens små og store problemer i sengen, når du egentlig burde sove så overvej derfor, om kunst kunne hjælpe dig med at finde ro… Er det tilfældet, så kunne kunsten nemlig med høj sandsynligvis også hjælpe dig til en bedre søvn.

Uncategorized

Hvordan kan I begge opnå nydelse i sengen? Læs her

Det er ikke nogen hemmelighed, at det til tider kan være svært for dig at få hende, som du holder af i den helt rette stemning til lidt hygge og lidt intimitet. Og det kan der være mange gode grunde til. For det første er der mange, der er præget af den meget travle hverdag, som de ofte omgiver sig med. Denne kan synes kaotisk og stressende, og derfor er der ikke meget overskud tilbage, når man endelig kommer hjem. Her er det mere nogle gode snacks og en god film inde i sofaen, der trækker.

Noget andet kan være din opfindsomhed. Ofte er den nemlig manglende. Og der er flere, der har behov for at blive pirret en smule, før de kommer i den helt rette stemning. Det betyder, at man skal gerne skal gøre lidt ekstra i ny og næ for at sørge for, at hun finder lysten, så du kan være med til at tilfredsstille hendes behov.

Du bør derfor gøre en ekstra indsats i ny og næ og dermed også skabe en mere spændende faktor, hvor I kommer til at eksperimentere lidt mere med hinanden. Der er især to ting, der kan få hende i den rette stemning og tænde hende. Læs mere om dem her nedenunder.

Gør det intime mere spændende

For det første er der mange, der har behov for lidt mere spænding inde i soveværelset. Det betyder, at det meget monotone og trivielle, som der ofte er en del af parforholdet, når det kommer til det intime, skal tages til revurdering. Og derfor kan det være en ide, at du fører en lidt mere eksperimenterende faktor med ind i jeres sexliv. På den måde kan I nemlig få lov til at udforske hinanden på nogle måder, som I ikke tidligere har forsøgt jer frem med.

Her kan der dog være behov for en hjælpende hånd, og derfor bør du tage et kig på de mange forskellige muligheder, som der i dag byder sig på markedet, når det kommer til sexlegetøj. Her findes der nemlig så mange forskellige produkter, at der med sikkerhed er noget for enhver smag. For jer handler det således bare om at finde frem til det rette legetøj, som kan være med til at give jer den nydelse, som I søger, når I gerne vil have opfyldt jeres behov på en helt ny, forventningsfuld og mere pirrende måde.

Forkæl hende med smuk kunst

Derudover kan det også være, at du kan få hende i den helt rette stemning, hvis du sørger for at forkæle hende lidt yderligere med noget, som hun holder af. Her er der for eksempel tale om noget smukt kunst, som hun kan pryde sit hjem med, og som hun kan blive inspireret af at kigge på op til flere gange hver dag. Kunsten vil minde hende om dig og din betænksomhed, og derfor vil hun helt sikkert gerne takke dig efterfølgende.

 

 

kunstner
Kunst

Lån penge til kunst og få pyntet væggene

Kunst er noget, der kan gøre de fleste mennesker glade. Kunst kan til gengæld også være en smule dyrt, især hvis det skal være af en særlig kunstner, som ved, hvad han eller hun laver. Kunst er noget, som kan bevares i mange år, og som ikke nødvendigvis lige går af mode. Det kan derfor være en god investering at købe kunst, du ved, du vil være glad for i rigtig mange år. Hvis ikke du har råd til det stykke kunst, du drømmer om lige nu, kan det være en mulighed at optage et forbrugslån til det, så du kan få pyntet dine vægge lige nu og her.

Vælg kunst der taler til dig

Kunst er meget individuelt, og det er forskelligt, hvad der tiltaler forskellige personer. Du skal vælge det kunst, der taler til dig, og som rører noget i dig, når du ser det. Ved at vælge at købe kunst for et forbrugslån, der taler til dig, er du også mere sikker på, at det er kunst, du vil være glad for i mange år fremover. Når du vælger at købe kunst, som du enten bliver glad eller rørt over at kigge på, kan du måske også bedre forsvare, hvorfor du optager et forbrugslån til at købe dette maleri eller andet kunst lige nu og her. Det er ikke altid, at du kan vente med at købe det stykke kunst, du har forelsket dig i. Særligt ikke hvis det er kunst, hvor der kun er én af hver slags. Så skal du nogle gange være hurtig på aftrækkeren, og der kan et forbrugslån bare være en hjælp til at indfri dit ønske.

Sørg for du har råd til et forbrugslån til din kunst

Kunst er ikke altid billigt, men det er et forbrugslån heller ikke. Hvis du har besluttet dig for, at du vil optage et forbrugslån til at betale for det kunst, du har forelsket dig i, skal du alligevel sørge for, at du har råd til dette forbrugslån. Med at optage et forbrugslån følger nemlig renter og forskellige gebyrer, som du skal betale af på indtil, du har betalt hele lånet tilbage igen. Når du skal finde ud af, om du har råd til det pågældende forbrugslån, skal du se på, om du har ekstra penge på din konto hver måned, som kan gå til at afvikle dit forbrugslån. Hvis du har det, kan du vælge at optage et forbrugslån, som du bruger på at pryde dine vægge med kunst, der betyder noget for dig.

Kunst giver sjæl

Når du køber kunst til dit hjem, gør du også dit hjem meget personligt. Kunst kan nemlig give et rum masser af sjæl, liv og varme, som du ikke kan skabe på andre måder. Kunst kan derfor have stor værdi for dig og dem, der kigger på det. Hvis du bliver glad og lykkelig af at kigge på ét bestemt maleri hver dag, er det sikkert også godt givet ud at bruge et forbrugslån på det.

Uncategorized

Skab autentisk vækst som maler & kunstner

Hvis du og din virksomhed, dit galleri eller lignende skal have succes, så er det godt at starte med autentisk vækst.

Hvad er autentisk vækst?

Autentisk vækst betyder at hvis din virksomhed skal vækste eller du vil opnå bedre resultater med dine malerier, så skal du i første omgang have personlig og mental vækst ellers kommer din forretning heller ingen steder.

Det som sker blandt medarbejdere og ledere, eller dig selv om maler er fundament for graden af økonomisk vækst.

Det hele handler om at hvile i sig selv, turde være sig selv, ikke lave skuespil når du er på arbejde og lades som om du er en anden. Autenticiteten i dig selv er dit bedste redskab for at opnå vækst.

Det korte af det lange om autentisk vækst

Det er ikke alle som er i stand til at komme i mål med dette alene, og derfor er det ofte at en coach/virksomhedskonsulent er det korrekte redskab, hvis du vil finde dig selv om faktisk skabe succes og finde det klodser du skal bruge for at bygge noget du kan være stolt af.

Ved at bruge en virksomheds coach bliver du i stand til:

  • Effektivisere balancen mellem arbejdsliv og privatliv
  • Øge/booste din omsætning
  • Undgå stress, tvivl og uroligheder i din krop og sind
  • Lave en ambitiøs vækst strategi
  • Nytænke forretningsmodel
  • Foretage en turnaround
  • Hvile i dig selv
  • Træde i karakter
  • Blive bedre til det du laver

Hvad er en forretnings coach?

En forretningscoach vil hjælpe og guide ejeren i at drive en virksomhed ved at hjælpe dem med at afklare deres forretningsvision og hvordan det passer ind i deres personlige mål. Virksomhedscoaching er en proces, der bruges til at tage en forretning, hvor det er nu, til hvor forretningsejeren ønsker, at det skal være.

Coaching og mentorordning kan nogle gange være forvirrende, da begge roller bringer deres erfaring til bordet. Den største forskel er, at en mentor fokuserer på at rådgive, mens en coach hjælper ejeren i målplanlægningen og holder dem ansvarlige, så de opnår succes.