Det er kunst at beholde sit hår

Det kan være svært i dagens Danmark, at holde håret stærkt og sund. Mange døjer i dag med enten hårtab og tyndt hår. I vores tid er stress blevet en vigtig faktor at tage højde for, både på arbejdet og på hjemmefronten. Der er høje forventninger til os, og alle stræber efter perfektion. Det kan derfor hurtigt blive til en besættelse, og man kan hurtigt få følelsen af, ikke at være god nok. Det psykiske pres herfra, påvirker os fysisk på mange måder, og kan specielt ses på håret. Det er derfor nu om dage blevet en kunst, at kunne bevare sit sunde hår.

Stress og forurening skader håret 

De høje forventninger der er til os i dagens Danmark, påvirker især psyken. Forventningerne fra omverdenen har aldrig været højere, og der er derfor en hel del at leve op til. Forventninger fra omverdenen, er dog ikke de værste. De største forventninger er dem, vi har til os selv. Vi gør alt hvad der står i vores magt, for at være den perfekte forældre, den perfekte ven og den perfekte kollega. Det skaber et stort pres, og når ikke vi har følelsen af, at kunne leve op til det pres, går det galt. 

Symptomer på stress er aldrig før set højere, end i de seneste par år. Vi glemmer at passe på os selv, og glemmer at pleje både os selv, og de relationer vi har i livet. Netop derfor er stress i år 2020, blevet et så udbredt fænomen. Det skader vores psykiske tilværelse, hvilket ses, i form af fysiske mén. Specielt håret bliver påvirket heraf. Sammen med den forurening der er i verdenen, og de kemikalier og giftstoffer vi konstant får ind i kroppen, er stress en af hovedårsagerne til hårtab. Det kan derfor nu om dage, være svært at holde håret sundt og stærkt, således det ikke falder af. 

Hjælp til sundere hår 

Da problemer med hårtab er blevet særdeles udbredt, er der også flere og flere virksomheder, som producerer produkter, der skal være behjælpelige imod hårtab. Hvis du vil have sundere og stærkere hår, er det derfor en god ide, at bruge nogle af de produkter, som er specielt lavet til dette formål. Vivasan er en af de virksomheder, der har udviklet produkter, som skal forhindre håret i at falde af, og hjælpe det med at gro. Brug shampoo og balsam hver dag, og behold dit hår med Vivasan. Der er brugt udelukkende naturlige ingredienser i produkterne, så du ikke putter giftige eller farlige stoffer i håret. Samtidig er produkterne lavet på en masse gode vitaminer og mineraler. Der er derfor gode næringsstoffer til håret i både deres shampoo og balsam. Ud over gode hårprodukter, er der også hjælp at hente i diverse kosttilskud. For at give kroppen og håret ekstra næring, er det muligt at købe kosttilskud, som er specielt egnet til håret. Ved brug af nogle gode produkter, og de rette kosttilskud, kan du hjælpe håret, til at blive sundere og stærkere. Du formår dermed at undgå hårtab, og i stedet beholde dit sunde hår.