Jeg hedder David Andersen og er født og opvokset i Faaborg på Fyn, som ligger lidt syd for Odense.

Jeg boede med min familie på en fin gård med grise og køer og alt hvad der hører til landmandslivet og derfor arbejder jeg ved siden at min kunstmaler beskæftigelse, som landmand.

Som lille begyndte jeg at male kunstmalerier i en tidlig alder, da jeg altid har været utrolig kreativ. Normalt bruger jeg landskaberne og naturomgivelser som inspiration til min kunst og det vil jeg blive ved med, så længe mine hænder fungerer som mit værktøj.

Tidligere har jeg rejst rundt i hele Danmark for at finde de skønneste omgivelser at male i og male efter og det har fungeret rigtig godt so far.

Udover at male natur kunstmalerier, så jeg også vild med at lave malerier af hyperbiler og tager tit på bil messer, for at tage billeder af de nyeste super hurtige og utrolige smukker biler! Senest har jeg været ude og kigge på Ferrari, da de lige har udgivet deres nye Ferrari Monza SP1 and SP2.

Efter jeg så har taget billeder af disse biler, så maler jeg dem. – Kom forbi i Sydhavn og se mit seneste maleri af ovennævnte Ferrari!